Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur fickparkera på en parkeringsplats

fickparkering kan vara stressande för nya drivrutiner. Det kan ta mer än ett försök för någon att helt köra. Även de med mer körupplevelse ha parkering problem parallellt. Även om, kan det vara lättare att helt enkelt dra in en parkeringsplats, kommer det att finnas tillfällen där fickparkering är det enda alternativet. När man står inför fickparkering på en parkeringsplats, vara lugn och tänka på de omgivande bilar och fotgängare kan göra det mindre av en pärs. Instruktioner
1

signal för din plats. Använd din tur signal varnar andra drivrutiner som du planerar att parkera. Förarna vet att säkert flytta runt dig, som ger utrymme att manövrera.
2

Stoppa bredvid bilen framför platsen där du vill parkera. Försök inte att klämma din bil till en liten fläck. Försök att gå minst 2 meter mellan bilarna framför och bakom dig. Försök att rada upp ryggen rikligt av din bil med en parkerad framför utrymmet.
3

Sätt din bil i omvänd. Kontrollera sidan och backspeglar för några bilar eller fotgängare som kan ligga bakom eller vid sidan av dig. Vänta för dem att flytta ut ur vägen för din bil innan du fortsätter.
4

tur att titta på det utrymme du kommer att parkera i. Vrid ratten hårt åt höger. Låt din fot från paus och långsamt låta bilen vända tillbaka in i utrymmet. Sluta då att kontrollera att du undvika att slå fotgängare och andra bilar.
5

Fortsätt låta bilen för att komma in i utrymmet. Var noga med att inte slå den bakre stötfångaren på bilen framför platsen, eller trottoarkanten. Om parkeringsplats är inte nära en trottoarkant, håll ögonen på utrymmet linje genom backspeglarna. Använd andra rumsliga markörer såsom andra bilar för att säkerställa att du passar in på plats korrekt. Sätt bilen i enheten och återgå till startposition bredvid bilen om du är rädd att du får träffa stötfångaren.
6

Stanna och vrid ratten åt vänster när bilen är ca 2 eller 3 inches från trottoarkanten, eller större delen av den bakre sidan av fordonet har gjort det in i utrymmet. Detta kommer att hjälpa bilen att räta på parkering plats. Släpp paus och långsamt låta resten av bilen för att komma in i utrymmet.
7

Stanna bilen när den är helt i rymden. Var noga med att inte träffa bilen bakom dig. Nu är det dags att räta ut bilen och centrera den i rymden. Vrid ratten åt höger tills däcken är placerade rakt. Placera bilen i enheten.
8

Kör fram tills bilen är placerad i mitten av utrymmet. Rada upp din bil med en framför den för att se till att du är centrerad på plats. Du kan behöva vända bilen och vrider ratten åt vänster eller höger, för att få den i linje med den andra bilen. Men när du är klar parkering, räta ut hjulet.
9

Placera bilen i parken när du är centrerad på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149452.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.