Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Aliner Alite

Aliner campare använder en annan strategi på pop up trailern. Två fasta plana sektioner på toppen upprätt för att bilda ett "A" frame trailer. Hela inrättats av trailern görs under en minut. Den Alite är den minsta resor trailer företaget gör, väger endast £ 610 På grund av sin låga vikt, nästan alla fordon kan bogsera Alite. Instruktioner
1

Bestäm bilens maximala dragkapacitet. Om dragkapacitet är större än £ 610 du kan säkert bogsera Aliner Alite. Om du packar en betydande mängd av redskap i trailern, måste du också ta sin vikt i beaktande.
2

Omvänd bilen upp till släpvagnen. Har en vän vägleda dig så att kroken s boll ligger direkt under vagnens koppel.
3

Sänk kopplingen på skumt genom att vrida veven på tungan jack, finns på framsidan av släpvagnen bultad till tungan. Lås kopplingen på plats genom att sänka sin spärr och säkra den med ett skumt stift.
4

Dra spaken på sidan av tungan uttaget och vrid den så att den är parallell med trailerns tungan.

5

Skjut släpets kabelhärvan till bilens mottagare.
6

Anslut vagnens högra kedjan till vänster skumt och vänster kedjan till höger. De missöden har öglor på vardera sidan för kedjan krokar att fästa till.
7

Fäst paus ifrån switchens ledarkabel till dragkrok för kedjan anslutning genom att stänga kedjan snäpp på änden av kabeln runt skumt loop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149455.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.