Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man ser cool stundkörning

För många människor är deras bil eller lastbil är det viktigaste i deras liv . De är besatta av hur deras fordon ser ut och hur de ser köra fordonet . Här är några steg på hur man kan se cool när du kör bil . Instruktioner
1

Rengör fordonet . Coola människor kommer alltid att ha en super clean bil eller lastbil . Plocka upp skräp , torka av instrumentbrädan , sopa golven och torka sätena . Häng en trevlig illaluktande luftfräschare från backspegeln . Häng inte flera luftrenare . Detta kommer att få andra att tro att du verkligen stinker och det är inte coolt .
2

Dekorera fordonet . Lägg till lite fälgar till däcken , täcker sits, en ratt täcka , några coola golvmattor och andra utsmyckningar . Cheesy bildekaler är inte coolt . Se till att du dekorera din bil enligt lagen . Om tonade rutor är olagliga , inte sätta dem på din bil .
3

bära solglasögon när du kryssar på vägen . Slå på några riktigt cool musik , men inte spela det så högt att alla i grannskapet kan höra dig . Installera en fin stereo , men spela det inom gränserna. Ha ett fint urval av olika musik för dina vänner som har olika smak än dig .
4

Följ alla körning lagar . Det är inte coolt att köra fort eller köra osäkert . Inte engagera sig i dåraktiga väglekar eller road rage .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147898.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.