Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en andra Handikapp Hanger Från Arizona DMV

Arizona Department of Motor Vehicles är den myndighet som sprider handikapp plakat , eller galgar , som tillåter föraren att parkera på platser reserverade för handikappade förare . Dessa plakat kräva godkännande i förväg från en läkare , och är giltigt i fem år . Förfarandet för att ersätta förlorade eller stulna skyltar beror på om den sökande eller DMV fortfarande har en dokumenterad i den ursprungliga ansökan . Om en skiva finns, kan ett nytt plakat utfärdas omedelbart , när föraren meddelar DMV att originalet har gått förlorat . Annars måste en ny ansökan fyllas . Instruktioner
1

Skaffa och fyll i Disability Plate /Plakat Application . Denna blankett kan hämtas via den officiella webbplatsen för Arizona DMV .
2

Fyll i övre delen av formuläret , och har lämplig vårdpersonal ( en vanlig läkare , ögonläkare eller öron läkare , beroende på ditt funktionshinder ) fylla i delen märkt " Medicinsk certifiering . " Addera 3

Ta blanketten till din lokala DMV kontor , tillsammans med en $ 5 serviceavgift för ersättning plakat . En lista över DMV kontor kan hittas på den officiella webbplatsen för Arizona DMV .
4

Informera en DMV anställd som du ansöker om en ersättare plakat . Ett tillfälligt kommer att utfärdas på plats , och din nya permanenta plakat kommer att skickas till dig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149449.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.