Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att hålla sig vaken på natten medan körning

Det finns mycket lite som du gör med din dag som innebär något farligare än att köra en bil. Det är något som de flesta tar för givet för det mesta, men den inneboende faran att driva ett motorfordon börjar ta på en viss skärpa när det är 03:13 och du bara försöker få det utan att döda dig själv eller någon annan . Mycket få människor möter denna verklighet på en daglig basis som lastbilsförarna har, så ta några tips från proffsen för att säkerställa att du alltid kommer fram levande. Instruktioner
1

Tänk på alla gånger som fordonet kan vända dig och din familj i tomatsoppa på ett ögonblick, och även den kortaste förfaller i uppmärksamhet kan vara din sista. Din första plikt medan bakom ratten är manövrera fordonet på ett säkert sätt, och om du någonsin känner dig som om du inte kan göra det, då är det ditt ansvar att parkera bilen.
2

Sinne kroppens näringsämnen. Koffein och stimulantia kommer att arbeta för en liten stund, men de ska också bränna upp kroppens förråd av lättillgänglig energi och få dig att krascha senare - bildligt talat. Komplexa kolhydrater ger kroppen all energi den behöver, men du har fortfarande att producera enzymer och föreningar som behövs för att använda dem. Dessa små en-uns energi skott innehåller ett antal vitaminer som kroppen behöver för att omvandla energi, men se till att ta din dagliga multivitaminer innan du ger ut.
3

Stay Hungry. När du äter, din kropp automatiskt avleder energi och blodflödet till processen för matsmältningen, svälter som din hjärna och inducerar ett tillstånd av letargi. Om du måste äta, gå med komplexa kolhydrater för energi och en liten mängd av enkla socker för att kompensera för den energi som används under matsmältningen.
4

Stanna och ta en tupplur. Det finns inget substitut för sömn, rastplatser finns av en anledning, och samtidigt sova i bilen på en parkeringsplats kan tyckas lite farligt, det är mycket mindre sannolikt att orsaka skada än landa uppochner i mötande körfält. Om du kan hitta en tungt trafikerad, 24-timmars bensinstation eller truck stop, sedan parkera framför butiken där kassörskan kan se dig. Detta hjälper väl ge dig lite lugn och ro medan du nap.
5

Roll ner dina fönster och få lite frisk luft. Kall luft i ansiktet hjälper till att hålla dig vaken, men, ännu viktigare, den innehåller mer syre än luft i bilen. Luftkonditionering system återanvänder ständigt luften inne i kabinen för att hålla läget lugnt och spendera timmar i sträck i en förseglad bil kommer så småningom utsätta dig för höga nivån av letargi-inducerande koldioxid. Låt värmaren så ofta du kan, den mänskliga kroppen är predisponerade att få lata i värmen
6

Ring ett samtal eller prata med dig själv.. Det spelar ingen roll vad du säger om du är på din egen. Arbetet med att tal du borde ha gett på ditt bröllop nio år sedan, eller låtsas att det Bobble-head Ted Nugent på instrumentbrädan är ditt ex och ha ett argument med honom. Den mänskliga kroppen reagerar på spikar i adrenalin som beror på den konflikt, och reagerar på samma sätt till skratt du kommer att uppleva när du inser att du bara engagerad i ett 45-minuters diskussion med tre uns av polypropylenplast.

7

Köp en två-dollar CD på en truck stop och lyssna på lite musik som du inte vet och inte särskilt gillar. Lätt-förutsägbara mönster är döden där vistas vaken är berörda, så lyssna inte på musik som du kan sjunga i sömnen. Även veva upp volymen till 11 kommer inte hålla dig från att så småningom trimma buller ut och nickar, om något, kommer det att ta bort en mer sinnesintryck och göra dig så mycket mer benägna att somna. Om du gillar landet, försöker glida i en CD av Dr Dre från hans NWA dagar, om du gillar fransk klassisk, tillbringa en timme eller så med Blues Brothers soundtrack
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148154.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.