Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Fastsurrning Cargo

Packning upp din last är bara halva äventyret när det gäller att transportera dina tillhörigheter. Du kommer att finna att binda ner lasten är en invecklad kamp i sig. Om du inte tar hand när det gäller att säkra din last, kan du förlora allt i ett ögonblick. Lyckligtvis säkra din last är en relativt enkel process om du tar dig tid att göra det på rätt sätt. Du kan behöva ett par assistenter för att slutföra processen, dock. Saker du behöver
Cargo Bagage
netto
Bungee sladdar
Tarp
Visa fler instruktioner Truck säng
1

stapla din last så att alla tunga föremål gå på botten. Fyll botten av flaket med ditt bagage så att det sitter ordentligt och inte kan glida omkring.
2

Ladda lättare och mer delikat bitar av bagage ovanpå den tyngre bagage. Ta tag i hörnet av ett lastnät och har tre andra människor ta de andra tre hörnen. Sträck lastnätet över sängen av lastbilen.
3

Hook ändarna av nätet till hålen i sidorna av din lastbil säng. Om du inte tror lastnätet är tillräckligt, kan du sträcka också några bungee stubin över toppen av bagage högen. Haka ändarna av bungee stubin i samma hål du hooked kanter lastnät.
Roof Skids
4

Pile din hårda bagage direkt på taket medar och sedan stapla lättare bagage på toppen av det.
5

Placera en presenning över bagaget högen. När du kör, kommer denna presenning skyddar ditt bagage från bugg sprut och annat skräp du kan stöta på när du kör.
6

Lay lastnätet över toppen av bagage högen så att krokarna hänger ner inom räckhåll. Samla tre assistenter som hjälper dig att dra ner lastnät över tarp och gods. Har alla dra ner på nätet samtidigt att ansluta den till taket medar. Försök inte att dra en krok i taget eller hela ditt bagage högen kan luta och falla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148640.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.