Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur stänga av larmet för Chrysler Town & Country

Enligt Chrysler användarmanual är Town and Country larmsystem för att skydda mot "olaglig inresa" och förhindra antändning från att förvandlas av en obehörig nyckel. Larmet är utformat för att avge ett högt ljud och blinka fordonets belysning under en period av tre minuter. Efter det, kommer lamporna fortsätter att blinka i ytterligare femton minuter men ljudet stannar. Det är också möjligt att manuellt utlösa larmet genom att klicka på "Panik"-knappen på din nyckelbricka. Saker du behöver
Bilnycklar
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera omgivningarna. Om du är på ett avstånd från bilen, se till att du förstår varför larmet har utlösts innan du inaktiverar den. Det kan finnas omständigheter då larmet ska fortsätta att ljuda för att avskräcka brottslingar och alert åskådare, speciellt om någon försöker bryta sig in i din bil.
2

Tryck på "Panik"-knappen på din nyckelbricka . Det är möjligt att du utlöst larmet genom att av misstag trycka på den här knappen, i vilket fall att trycka på knappen en andra gång bör avaktivera larmet. Tänk på att du kan behöva komma närmare bilen för att stänga av larmet på grund av oväsen radiofrekvens.
3

Tryck på "Lås upp"-knappen på din nyckelbricka. Detta bör stänga av larmet om det inte har utlösts av den "Panik"-knappen.
4

Placera nyckeln i tändningslåset, om allt annat misslyckas. Om du gör det bör automatiskt stänga av larmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148882.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.