Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kompressionständning igång en bil

Compression-starta en manuell växellåda bilen är inte så svårt, men det kan vara svårt på kopplingen om det görs på regelbunden basis. Men i en nödsituation, kommer att starta din bil genom att trycka på den eller låta den rulla nedför en lutning (även känd som komprimering start) inte skadar vare sig motorn eller kopplingen. Om du har förrätt problem, kom ihåg att det är mycket billigare att byta en starter än det är att byta en koppling. Saker du behöver
Pad eller skyddsöverdrag för stötfångare
Visa fler instruktioner
1

Placera din bil så att den kan tryckas ner en rak körbana minst 200 meter lång . Kör bilen som kommer att göra det driver upp bakom bilen.
2

Placera en kudde eller skyddsanordning på bakre stötfångaren så bilens stötfångare inte kommer att repas vid bilen driver dig. Detta skyddar även stötfångaren på bilen gör den tryckande.
3

Trampa din koppling och hålla den nedtryckt. Förvandla din nyckel till läge "på" som om bilen var igång. Skift din bil till tvåan.
4

Flytta pusher fordonet sakta framåt tills bilarnas stötfångare vidrör. Påskjutaren bilen ska sakta accelerera tills den driver bilen minst 25 miles per timme.
5

Instruera push bilens föraren att bromsa och tuta när den når 25 miles per timme. När du hör horn, släpp din koppling snabbt (pop kopplingen). Komprimering av nu inkopplade motorn ska starta motorn igång.
6

Parkera bilen på en sluttning med nosen pekande neråt. Vrid om nyckeln, tryck in och håll in den, sätta din bil på andra växeln och släpper handbromsen. Låt din bil till fritt rulla ner för backen tills du når 20 till 25 miles per timme. Pop kopplingen och motorn ska starta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148026.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.