Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man väljer Motorcykel stövlar för promenader i

Motorcykel stövlar kan särskiljas från cowboystövlar eller andra stövlar arbete med sin motorcykel specifika element såsom förstärkningar på skiftande foten och luft förbättringar flöde. Promenader i mc stövlar kan vara smärtsamt om det korrekta paret inte är vald. Det breda utbudet av stilar kan också vara skrämmande. Nedan hittar du viktiga passform element att tänka på när söker walking komfort i din motorcykel stövlar. Instruktioner
1

Gå till en motorcykel affär med en stor samling av motorcykel stövlar. Ofta butiken du köpte din cykel från kan hjälpa dig att köpa rätt skor eller hänvisa dig till en butik med bra utbud. Fler alternativ kan bidra till att säkerställa dig att hitta rätt stil och passar för dig.
2

Jämför omkretsen och längden på toppen av stövlarna i stil och storlek du funderar. Kängan ska passa dina ben och byxor, oavsett denim eller läder, bekvämt. Prova på olika storlekar och stilar för att hitta rätt omkrets och längd för dig.
3

Kontrollera flexibilitet och tjocklek av stövlar. Stövlarna ska vara en tjockare läder om du köper läder. Om att få racing stövlar bör Gore-Tex material känns robust och tjock. Många läderstövlar kommer nu med Gore-Tex insatser för att öka luftflödet av stövlarna i varmt väder. Stövlar som inte har någon rörelse kan orsaka obehag när man rider.
4

Undersök sulorna på stövlarna. Sulorna ska sys, inte limmade. Om du bär ut stövlar, kan du få de sydda sulor ersatt, och de sydde stövlar vanligtvis varar längre än deras limmade motsvarigheter. Titta på den vänstra känga för förstärkning vid hålfoten för växling. Detta område kan bära ner snabbt och förstärkningen hjälper stöveln håller längre. Den dragkraft av sulan bör greppa golvet lätt. Tjockare sulor kudde fötterna när man går runt och hala stövlar kan orsaka olyckor.
5

Se stövlarna är rätt storlek för din fot. Att ha en känga bekväm för promenader runt i kräver en korrekt passform. Prova på stövlar i slutet av dagen när dina fötter är mest svullna och gå runt i butiken ett par gånger. Prova på skor en halv storlek över och under din normala storlek för att säkerställa en korrekt passform.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148970.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.