Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur fickparkera en Ford Focus

fickparkering innebär närmar sig en bil i en parallell riktning och stöd i ett utrymme som är mellan mellan två bilar. Detta är särskilt användbart i staden när det är svårt att hitta parkeringsplatser. Även om detta är en färdighet som kommer att ta tid att bemästra, är det relativt lätt att lära sig i en Ford Focus. Eftersom Ford Focus är en kompakt bil, har du mer utrymme att arbeta med när man försöker fickparkera. Instruktioner
1

Drive bredvid utrymme och se till att det är stort nog för dig att parkera i. Om det inte är eller det förefaller liten, leta efter en annan plats.
2

Använd höger blinkers att meddela andra förare att du kommer att parkera bilen. Bli parallell till bilen framför dig och försök att vara så nära bilen som möjligt.
3

Sätt din bil i omvänd. När bilens bakhjul har radat upp med bakdäcken på bilen framför dig, börja vrida ratten hela vägen till höger så bilen börjar röra sig i riktning mot trottoarkanten. Se till att du säkerhetskopierar i långsamt.
4

Räta ut bilen när din bakre passagerardörr har radat upp med den främre bilens bakre stötfångare. Du kan träffa trottoarkanten om du har säkerhetskopierat på för långt. Det är inget fel med detta, men det kommer att bli svårare att reda ut din bil.
5

Center din bil genom att säkerhetskopiera och köra framåt tills bilen är även mellan bilarna. En god avståndet mellan bilen och trottoarkanten är ungefär en fot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148144.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.