Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man växla på en Yamaha V Star 650

Yamaha V-Star 650 är en vacker cykel. Det är inredda efter Harley Davidson Fatboy cyklar med lite extra visuell stil. Om du är intresserad av att lära sig att rida en Yamaha V-Star 650, är ​​det första du behöver veta hur man gör växla. Detta kan vara svårt i början, men när du får ner det, kommer det att bli andra natur. Här kommer jag att beskriva det korrekta sättet att flytta din nya Yamaha V-Star 650 i steg. Instruktioner
1

Växlarna på en motorcykel kör i denna ordning: första, neutral, andra, tredje, fjärde och femte. När du flyttar, kommer att flytta upp från första växeln hoppa över neutralt och flytta dig rätt in tvåan. Den enda gången som flytta upp från första får du i neutralläge är när du inte rör dig.
2

Dra i kopplingshandtaget och tryck på växelspaken nedåt tills det tar stopp. Detta kommer att innebära i ettans växel. Genom att trycka på växelspaken ner kommer att flytta dig ner ett steg och trycka upp det kommer att växla upp ett steg.
3

Tryck växelspaken upp ett klick medan du fortfarande håller i kopplingen. Detta kommer att sätta cykeln i friläge.
4

Starta cykel. Cykeln måste vara neutral för att starta.
5

Hold i kopplingshandtaget och tryck växelreglaget ner för att växla till första växeln.
6

Släpp kopplingen långsamt och ge det bara tillräckligt med gas för att få flytta.
7

Lyssna på motorn för att veta när du behöver flytta. Om motorn är att göra en låg grumbling buller, så kommer det att behöva flyttas ner. Om det är att göra ett högt gnisslande ljud, så det måste flyttas upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147937.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.