Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur sänka en sufflett på en Pontiac

Den "Song of the open road" är mycket lättare att höra om du äger en cabriolet, som en 1963 Pontiac Bonneville. Du kan enkelt sänka bilens Ström Top om motorn är igång eller inte. Det tar bara några korta ögonblick att utföra arbetet innan du träffar på vägen. Och allt du behöver för att komma igång är nyckeln till tändningen. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

starta motorn, eller som ett alternativ, vrid tändningsnyckeln till läge "ON". Detta kommer att möjliggöra Power Top motorn att arbeta även med motorn avstängd.
2

Lägre båda solskydden. Detta kommer att ge dig tydlig åtkomst till Power Top spärrarna.
3

Swing spärrarna utåt mot dörrarna. Detta kommer att frigöra kraften Top stiften från de uttag som ligger i den övre kanten på vindrutans ram. Toppen kan dyka tillbaka något på egen hand på denna punkt.
4

Vrid Ström Upp till "Lägre" läge. Du hittar knappen på undersidan av instrumentbrädan, precis till vänster om artighet lampan och direkt ovanför generatorn spårvidd. Toppen kommer att börja lyfta tillbaka och vika sig in i bagageutrymmet, kaviteten placerad bakom baksätet.
5

Släpp strömbrytaren när toppen har helt vikta sig in i bagageutrymmet området. Om det inte finns någon möjlig risk för regn, kanske du vill installera boot locket, men toppen förblir säkert och vikta om du väljer att inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149177.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.