Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man in tunga föremål i min Pickup Truck?

Pickup lastbilar är idealiska för dragande stora eller tunga föremål, men det kan ibland vara en riktig kamp för att lasta tunga eller tafatt formade objekt i flaket. Medan det enklaste sättet att lasta tunga föremål i sängen av en lastbil är att ha flera personer pitch in, har inte alla ett stort antal starka, friska människor bara hängande runt varje gång de behöver hjälp. Du kan använda ramper och lite kreativitet för att göra lasta tunga föremål i din lastbil en enklare process. Saker du behöver
Ramper
Dolly
Straps
Visa fler instruktioner
1

Köp en högkvalitativ uppsättning av metall ramper för din pickup. Fäst ramperna till flaket och sänka dem till marken för att skapa en lutande ramp in i botten av lastbilen.
2

Ladda tunga föremål på en dolly och rem eller bind ner för att göra säker på att det inte kommer gratis när du drar den i botten av lastbilen. Om objektet är ömtåligt, kanske du vill packa in den i en filt eller täcke för extra skydd. In i botten av lastbilen
3

Climb och luta dolly tillbaka mot rampen. Dra dolly uppåt längs rampen, med impulser som att försiktigt glida dolly och föremål i botten av lastbilen. Om någon annan är runt för att hjälpa, kan du be dem att driva upp på botten av vagnen och hjälpa skjut den tunga posten i botten av lastbilen.
4

Ta det tungt föremål från dolly och säkra den i botten av lastbilen. Se till att det inte kan röra sig, så tunga föremål kan skada en lastbil om de glida runt för mycket vid höga hastigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148770.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.