Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Crossfire

Bogsering en Chrysler Crossfire bakom din RV ger dig ett andra fordon för lokala resor när du är på en campingplats. Den vanligaste metoden för bogsering av ett fordon är med en bogserlina dolly. Framhjulen på din Crossfire fästs, från marken, på Dollys hjul fästen. Arbeta inom dragkapacitet på dragfordonet är viktig för en säker resa. Detta beror på den extra vikten av Crossfire reducerar bromsning och hantering av dragfordonet. Saker du behöver
Tow dolly
Visa fler instruktioner
1

Öppna bruksanvisningen för dragfordonet och bestämma dess maximala dragkapacitet. Hitta vikten av Crossfire i sin bruksanvisning. Vikten av Crossfire kan inte överstiga dragkapacitet av fordonet för en säker resa.
2

Anslut bogsera dolly s koppling till dragfordonet hitchkrok genom att sänka den. Sänk kopplingen s spärren och lås den på plats med ett skumt stift. Addera 3

Fäst trailerns elektriska kontakten till dragfordonet elektriska mottagare genom att trycka de två tillsammans. Arbeta trailer lampor krävs för resor på alla allmänna vägar.
4

Anslut vagnens högra kedjan, under kopplingen, den vänstra sidan av skumt och vänster kedjan till höger sida.

5

Dra ut ramperna på baksidan av bogsera dolly med händerna. Det kanske en mekanism som låser ramperna på plats. Du måste släppa det låset innan du drar ut ramperna.
6

Kör Crossfire långsamt uppför ramper och in i viloplatsen för framdäcken.
7

Pull bogsera Dollys däck remmar över framdäcken och dra åt med spärr. Spänn banden mycket tätt.
8

Wrap bogsera dolly säkerhet kedjan runt bottenramen av Crossfire och säkra den tillbaka till släpet. Var försiktig så att inte linda kedjan runt bromsledningar eller elektriska ledningar. Kedjan behöver inte vara tätt för att det är för nödsituationer bara.
9

Skjut släpets ramper tillbaka till sina bostäder och lås dem på plats.
10

Placera Crossfire transmission i friläge och se till att dess parkeringsbromsen är avstängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149383.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.