Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man testar Breath för alkohol

Konsekvenserna av rattfylleri är förödande. Enligt Center for Disease Control, 32 personer dör varje dag i alkoholrelaterade bilolyckor i USA. När du planerar på att dricka och sedan köra, är det viktigt att ta hänsyn till hur mycket alkohol du har druckit, även om du inte tror att du har över-bortskämd. Lyckligtvis finns det enheter tillgängliga som testar din andedräkt för alkohol, innan du någonsin få bakom ratten i en bil. Saker du behöver
Manuell andetag alkohol mätare
Electric andetag alkohol mätare
Visa fler instruktioner
manuell testning
1

Vänta minst 15 minuter efter att ha druckit din sista alkoholdryck. Placera ballongen som kommer med manuell andetag kit till din mun. Blås in i ballongen med hjälp av en kontinuerlig andan tills ballongen är nästan helt uppblåst.
2

Ta glasröret ur satsen som är fylld med gula kristaller och fäst munstycket av ballongen till en ände av röret.
3

Släpp luften långsamt från ballongen, genom röret. Denna process bör ta en minut, eller vad tid anges i instruktionerna.
4

Titta på kristallerna i röret. Räkna hur många av dessa kristaller har ändrats från gult till grönt och märker intensiteten av färgförändringen. Jämför dina resultat med tabellen i instruktionerna att bestämma mängden alkohol i din andedräkt. Addera elektronisk provning
5

Vänta tills ca 15 minuter efter att ha druckit din sista alkoholist dryck.
6

Slå på mätaren. Låt den värmas upp i flera minuter, eller enligt anvisningarna i instrumentets handbok.
7

Ta ett djupt andetag och placera dina läppar runt munstycket. Håll läpparna hårt runt munstycket och blåser en kontinuerlig andedräkt in i maskinen för fyra till sex sekunder.
8

Vänta på digital avläsning för att visa resultatet. Beroende på vilken typ av test, kan det visa en blod-alkoholhalt eller visa en symbol för en röd eller grönt trafikljus för att indikera mängden alkohol i din andedräkt. Konsultera mätarens handbok för specifika anvisningar om hur man ska tolka en viss maskins resultat.
9

vänta ytterligare 15 minuter, tryck sedan på reset-knappen. Upprepa testet för att bekräfta resultaten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148671.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.