Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Chain last på ett flak trailer

Från bilar till lastpallar av tegel, det finns inget bättre sätt att transportera material än genom att använda ett flak trailer. Flak trailers kommer inte med sidorna och i allmänhet, inte har portar på baksidan. Vissa flak trailers är konstruerade så att bilar och anläggningsmaskiner kan laddas enkelt. Vissa har även en del som kan tilta för enkel lastning av maskiner. Säkra dessa laster är av uppenbar betydelse, och det är viktigt att veta hur man korrekt att göra så. Kedjor kan användas för att säkra tung last, för säkerhet och sinnesfrid. Saker du behöver
Två hook-slutade kedjor
Lever belastning bindemedel | 12 inches av 12 gauge tråd
Visa fler instruktioner
1

köra en kedja genom en av sidoöppningarna hos pallen, hela vägen igenom till andra sidan. Om du dragande fordon, kör kedjan genom framsidan av ramen under motorn.
2

Stretch ena sidan av kedjan över till den främre delen av vagnen och ansluta den till en tie- ner ringen. Kör den andra sidan av kedjan genom tie-down-ring på den andra sidan, och föra slutet av kedjan tillbaka mot lasten. Kedjan skall fästas på ena sidan av släpet till tie-down-ring och på den andra sidan, bör loopas genom ringen. Dra kedjan så hårt du kan och haka fast kedjan på sig själv.
3

Kör annan kedja genom sidor av lastpallen som du gjorde i steg 1. Om du dragande fordon, kör kedjan genom bakre ramen, under bagageutrymmet eller via fiberkabel paketet.
4

Hook ena änden av kedjan till en bakre tie-down ring. Dra den andra änden av kedjan genom den motsatta sidan bakre tie-down-ring och loop tillbaka det mot lasten.
5

Dra slacket ur den bakre kedjan och kroken en ände av lasten bindemedlet på den del av kedjan som är loopas förankringssystemet ringen. Haka fast den andra änden till den del av kedjan som kommer till tie-down ring. Se till att handtaget för hävarmen bindemedlet är öppen. Dra i handtaget på bindemedlet att spänna kedjan och stäng spaken bindemedlet. Detta borde vara ganska lätt och kommer att dra den bakre kedjan. Öppna handtaget på spaken binder och re-krok i ena änden av det några länkar upp i kedjan. Detta kommer att göra kedjan ännu snävare. Dra i handtaget på spaken bindemedlet hårt och stäng bindemedlet. Upprepa detta steg tills det är mycket svårt att stänga bindemedlet, och både de främre och bakre kedjorna är mycket snäv.
6

Knyt en bit av 12-gauge wire ca 12 inches lång runt handtaget på spaken bindemedlet, kopplar den till kedjan. Detta kommer att förhindra bindemedlet handtaget från att öppna under transport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148574.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.