Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör på Ice

Vintertid är särskilt farligt för körning på grund av dåligt väder. Möten med is, till exempel, kan göra drastiska ändringar till körförhållanden som kan fånga upp även erfarna förare på sängen. Om du bor i ett klimat som upplever vinterväder även ibland, lära sig att köra på is är en bra idé. Instruktioner
1

Erkänn isförhållanden, vilket kan inträffa när som helst temperaturen svävar runt frysning. Se upp för svart is: mörkt, vått utseende fläckar på trottoaren, speciellt nära områden där vinden kan blåsa obehindrat, såsom bro vägbroar och på vägar omgivna av öppna fält. När temps sjunka, leta efter den våta sprayen kommer ut bildäck att upphöra. Det visar att du har vatten fryser.
2

Drive med försiktighet i isiga förhållanden, vilket så mycket utrymme som möjligt mellan dig själv och andra bilar. Var medveten om varje förändring eller glidning i din styrförmåga. Om du känner dig ens en tillfällig preskription av kontroll, sakta ner genom att lyfta foten från gaspedalen och låta bilen att bromsa. Om du behöver bromsa snabbt, låt motorn bromsa fordonet genom att flytta den till en lägre växel.
3

Använd bromspedalen endast som en sista utväg, försiktigt pumpa standard-stil bromsar snarare än att tillämpa konstant tryck. Om du har låsningsfria bromsar, kan du ansöka regelbundet, konstant tryck. Systemet kommer att göra en udda ljud och pulsera när den utför samma åtgärd för dig.
4

Svara på en sladd genom att vrida däcken i den riktning du sladda. Om du fångar Traction, kommer du att kunna styra din väg ut. Men om bilen börjar sladda i en sväng, tillbaka hjulen från turn något-speciellt om du är i en framhjulsdriven bil. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147912.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.