Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man programmerar inbyggda Garage Door Opener i bilen

Den inbyggda garage dörröppnare kontroll ligger vanligtvis antingen på visiret eller på konsolen. Det är ofta märkt med en hem-ikonen och ibland kallas HomeLink --- Fords namn för det --- eller något liknande. Det kan finnas två element till processen. Programmering av i bilen utrustning för att matcha din befintliga fjärrkontroll är ofta tillräckligt för att få systemet att fungera. Ibland är dock ett ytterligare steg krävs, vilket är att undervisa i garaget mottagaren att erkänna fordonets utrustning. Saker du behöver
Befintliga garage dörröppnare
instruktioner Garageport
Visa fler instruktioner
1

Placera änden av den befintliga fjärrkontroll öppnare några inches bort från styrknappen på fordonets vindruta eller konsol. Behåll bilens indikatorn tanke. Tryck bilens sändarknappen och befintliga fjärrkontrollens sändningstangent samtidigt.
2

Släpp knapparna när fordonets indikatorn ändras från en långsam blinkning till en snabb blixt.
Sida 3

Tryck bilens knapp i fem sekunder upp till två gånger och garagedörren bör stiga. Om det stiger, det finns inga ytterligare åtgärder att vidta. Om den inte gör det, gå vidare till nästa steg.
4

Tryck bilens knappen igen och observera ljuset. Om den blinkar snabbt i två sekunder och därefter blir konstant, betyder det ditt garage använder en rullande typkod och ytterligare åtgärder krävs.
5

Tryck på "Läs"-knappen på garageporten utrustningen. Du kan behöva hänvisa till dörren instruktioner. Tryck bilens knappen i två sekunder och upprepa upp till tre gånger. Garaget kommer att lära sig bilens inbyggda garage koder dörröppnare och stiga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148408.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.