Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Körinstruktioner för en Bobcat

En Bobcat är en typ av skid-steer loader. Det är en kompakt maskin som manövrar snabbare och mer exakt än vanliga frontlastare grund av att ha oberoende vänster och höger hjul driver. Bobcat lastmaskiner är utformade på ett kompakt sätt så att de kan komma in på ställen konventionella lastare kan inte. Några av de Bobcat kommer utrustade med grävutrustning kopplade till maskinens bakre del och de flesta alla de Bobcat lastare är utrustade med front-end hinkar. De drivande grunderna för Bobcat är annorlunda än konventionella lastare. Saker du behöver
Bobcat skid-steer loader
Visa fler instruktioner
1

Gå runt Bobcat skid-steer loader och bekanta dig med de yttre delarna. Se till att däcken har rätt tryck.
2

Få insidan av Bobcat lastare och dra säkerhetssele över axlarna och runt knät. Lås säkerhetsselen på plats. Titta runt insidan av hytten och bekanta dig med mätarna och spakar. Starta motorn genom att vrida startnyckeln.
3

Work alla spakar att bekanta dig med vad varje spak gör. De två spakar direkt framför dig är styrspakarna. När handtagen går framåt, kommer Bobcat gå framåt. När handtagen dras tillbaka, kommer den Bobcat röra sig i omvänd ordning. Tänk på att både handtagen måste skjutas eller dras samtidigt för Bobcat att köra rakt.
4

Kontrollera att handbromsen är avstängd. Sakta Tryck handtaget spakarna framåt tills Bobcat rör. Använd gasreglaget för att öka kraften och hastigheten av Bobcat.
5

Dra vänster front styrspak handtag bakåt och skjut höger styrspak handtag framlänges att göra Bobcat sväng vänster.
6

Dra höger spak styrstângen bakåt och skjut vänster sida framlänges styrspak att vända Bobcat till höger.
7

Dra den vänstra spaken sida styrningen helt tillbaka och skjut den högra styrspaken helt framåt och håll handtagen i position att göra Bobcat sväng i en vänstra cirkeln. Vända processen att göra Bobcat sväng i en högra cirkeln.
8

Bring båda styrspakarna tillbaka till det ursprungliga mittläget för att bringa Bobcat till ett fullständigt stopp.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149347.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.