Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du förnya din New Jersey Registrering Online

Om du är en New Jersey bofast som äger ett fordon, är du skyldig att förnya ditt fordonsregister årligen. För att göra processen att förnya ditt fordon registrering lättare, medger New Jersey Motor Vehicle kommissionen fordonsägare att förnya sin registrering på nätet. Instruktioner
1

emot ditt formulär registrering förnyelse på posten. För att förnya din online registrering av fordon, måste du först få en PIN-kod från Motor Vehicle kommissionen. Din PIN-kod är belägen på fordonets registreringsbevis förnyelse varsel, vilket Motor Vehicle kommissionen kommer att skicka med posten. Om du inte får ett meddelande registrering förnyelse på posten, eller om registreringen förnyelse meddelande inte har en PIN-kod, måste du förnya din bils registreringsnummer i personen.
2

Gå Registrering Förnyelse portalen på New Jersey Motor Vehicle kommissionens webbplats (se Resurser). Klicka på "Ändra adress" om du behöver ändra adressen på din bil registrering, eller "Begin Registrering" om din adress är oförändrad.
3

Ange PIN-koden på din registrering förnyelse formulär . Din 10-siffriga förnyelse PIN kan hittas i det nedre högra hörnet av registreringen förnyelse formuläret.
4

tillhandahålla den begärda informationen. Ge din nuvarande adress, fordon försäkringsbolag, fordonets försäkringsnummer och personnummer. Om du vill begära ett särskilt intresse registreringsskylt, ange vilken platta du vill köpa. Efter att tillhandahålla den begärda informationen, klicka på "Nästa".
5

Följ anvisningarna på skärmen för att betala för din registrering förnyelse. Om förnya din online registrering av fordon, är du skyldig att betala med kreditkort. Avgiften för att förnya ett fordon registreras varierar beroende på ålder och vikt på din bil, men från 2011 kan variera från $ 35,50 till $ 84,00. Dessutom bedömer Motor Vehicle kommissionen en $ 2 bekvämlighet avgift för att förnya ett online-registrering av fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149413.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.