Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur rensar du din färdregistreringen?

I de flesta fall är det enda sättet att klara allvarliga negativa märken på en drivande rekordtid. Om staten Department of Motor Vehicles har gjort ett misstag med din drivande post, kan det vara möjligt att få det rensas innan den 10-åriga preskriptionstiden löper ut. Nyckelordet för att leta efter är "utplåna." Varje stat har en annan politik som gör att du eventuellt utplåna negativa märken från den drivande posten. Instruktioner
1

Forskning relevant radering lagen för ditt tillstånd. De flesta stater utformar sina expungement politik i deras Department of Motor Vehicles Driver Manual eller liknande handling. Dessa handböcker är vanligtvis tillgänglig gratis från den berörda institutionens hemsida. Vissa stater tillåter inte någon radering, men kan erbjuda en alternativ tjänst för att hindra laddningen från att visas på bakgrundskontroller - särskilt de som härrör från av staten
2 p Om nödvändigt, överväga att kontakta en. expungement advokat för att hjälpa dig att lösa problemet. Kontakta inte en advokat utan att först forska proceduren. Leta efter jurister som inte kommer att debitera dig om du inte lyckas med en framgångsrik expungement.
3

Fyll i relevanta expungement Petition. Dokumentet kan generellt fås från hemsidan eller kontor i den berörda staten Department of Motor Vehicles. En advokat kan hjälpa till att utarbeta bästa möjliga expungement petition. Dokumentet kan också gå med ett liknande namn, såsom framställning av Expungement eller Petition Förslag Expungement.
4

invänta beslutet från domaren i högsta domstolen i den berörda staten. Om domaren godkänner radering, kommer posten att raderas. Om inte, då de poster kommer förbli som de är. Chanserna att lyckas ökar om märket på skivan aldrig resulterat i en fällande dom.
5

Var medveten om att det kan vara mycket svårare att få en expungement om en olycka med rattfylleri ledde till en dödsolycka eller betydande skada på egendom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148003.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.