Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Ring för Vägassistans på mobilen

Om du är strandsatt med ett nedslitet bil och få din mobiltelefon, kräver vägassistans kan få sakkunnig hjälp och sinnesfrid. De flesta stora mobiltelefon erbjuder en vägassistans planen, eller du kan ringa för att få hjälp med ditt medlemskap planen med en bil klubb, försäkringsbolag eller biltillverkaren klubb. Saker du behöver
Vägassistans medlemskap
Vägassistans telefonnummer
Visa fler instruktioner
1

Slå numret för din vägassistans medlemskap på din mobiltelefon. Antalet beror på vilken mobiloperatör du använder och vilka vägassistans planerar du köper. Till exempel, om du har en Verizon Wireless vägassistans planen, slå # ROAD. Om du har ett AT & T Wireless vägassistans planen, slå # HJÄLP. Ring * 611 från din trådlösa telefon eller titta på kortet som kommer med ditt medlemskap för detaljer.
2

Ge representant med din vägassistans medlemsnummer vid behov och ditt namn, så hon kan identifiera dig . Hon kan också be om information som din hemadress och telefonnummer för att bekräfta din identitet.
3

Ge representativ information om din position, oavsett om du är på en säker plats med din bil och vad problemet är. Ge en exakt adress till din plats för ombudet, så hon har en specifik plats där hon kan skicka hjälp. Berätta representant om du behöver en bärgningsbil för att ta bilen till en mekaniker eller om du behöver en servicebil för att hjälpa dig.
4

Lyssna efter en bekräftelse antal din vägassistans begäran från företrädaren och skriva ner det. Detta är det nummer du behöver för att ge kundservice bör tjänsten besättningen inte dyka upp på angiven tid eller plats. Lyssna efter den tidpunkt då vägassistans ska nå dig och notera tiden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148498.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.