Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder Farthållare

Använda farthållaren kan du ta bort foten från gaspedalen och hålla samma hastighet. Om du någonsin har tagit en enhet som är längre än en timme, kanske du har undrat hur din farthållare fungerar. Här är några användbara tips att använda farthållaren på bilen. Saker du behöver
Farthållare
Visa fler instruktioner
1

Få på en väg du kommer att resa i samma hastighet under en längre tid, t.ex. en motorväg.
2

nå önskad hastighet. Välj en hastighet som gör att du kan flytta med trafikflödet och inte gå över eller under den angivna hastighetsgränsen för den vägen.
3

Lokalisera och ställ knapparna på ratten . Tryck ON först och SET efter. Din farthållare är nu aktiverat. De flesta fordon måste färdas minst 30 miles per timme för att ställa in farthållaren.
4

Tryck och håll SET knappen om du vill använda farthållaren vid en högre hastighet. Håll tills önskad hastighet uppnåtts. Genom att trycka på COAST knappen
5

Minska hastigheten.
6

Tryck på bromspedalen för att koppla ur funktionen farthållare. Om du vill återgå till föregående inställda hastigheten, använda RES (CV)-knappen. Du måste köra minst 30 miles per timme för denna funktion för att återuppta.
7

radera eventuella tidigare hastighet genom att trycka på OFF-knappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147851.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.