Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör i New Jersey med ett utländskt körkort

Utländska resenärer som besöker New Jersey kan finna det nödvändigt att hyra en bil för att komma runt det statligt. Även om det finns allmänna kommunikationer som bussar och tåg finns i New Jersey, är det mycket lättare att komma runt statens mer landsbygden med en bil. För de flesta turister som besöker USA för mindre än ett år, ansöker om ett amerikanskt körkort är onödigt. Instruktioner
1

Kontrollera att land du kommer ifrån är part till antingen konventionen om reglering av Interamerikanska motorfordonstrafik (1943) eller Förenta nationernas konvention om vägtrafik, Genève, 1949. Om ditt land på listan, kan du köra i USA med hjälp av ett körkort som utfärdats i ditt hemland. De flesta länder finns med på listan.
P Om ditt land inte finns med på denna lista, kommer ditt körkort inte är giltigt för användning i USA och du kommer antingen måste avstå körning eller om du ska vara i staterna för en avsevärd tid och måste köra, kan du behöva ansöka om ett amerikanskt körkort.
2

Ansök om ett internationellt körtillstånd i ditt hemland. Om du kommer från ett land som uppfyller de krav som nämns i steg 1, råder den amerikanska regeringen för att ni skall få en IDP, vilket är en översättning av ditt lands körkort till de nio officiella språken i FN. Du kommer att behöva få IDP innan detta land eftersom USA inte utfärda dessa till icke-medborgare. Den IDP är inte skyldig att köra i USA, men det är bra att poliser och andra i fall du dras över, arresterad eller inblandad i en olycka.
3

Lär om de olika lagar, regler och föreskrifter om körning i New Jersey.
4

Kontrollera med universitet eller högskola som du går om du är en utländsk student och vill köra i USA. Den amerikanska regeringen föreslår att utländska studenter kolla med sina skolor för mer information om hur de kan köra i USA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148736.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.