Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en Mercedes CLK 320

Körning med släpvagn är ett ansvar på grund av den ökade risken du tar till vägen. Den extra vikten för släpvagnen kommer att minska dina bromsar förmågor och dess lagt längden kommer att påverka din förmåga att manövrera hörn. Du kan minimera denna risk med viss erfarenhet och kunskap om bilens bogsering begränsningar. Den CLK 320 är kapabel att bogsera en liten till medelstor trailer. Den maximala dragkapacitet på din modell finns i instruktionsboken för din Mercedes. Instruktioner
1

Skriv ner släpets bruttovikt släpvagnsvikt (GTW) från märkskylten som sitter på sin ram. Om du ska lasta gods i vagnen, då måste du uppskatta dess vikt. Totalt upp GTW och lasten väger och jämför med bilens maximala dragkapacitet. Om den sammanlagda vikten för släpvagnen plus lasten är lägre än fordonets maximala bogsering kapacitet som anges av tillverkaren, kan du tryggt bogsera trailern.
2

Anslut släpets mottagaren till skumt på CLK 320 och lås den på plats. Lås spärren på plats genom införande av en hake stift genom hålet under handtaget. Den DRAGKROK måste matcha storleken på släpets koppling.
3

Fäst kvinnliga elektriska mottagaren på fordonet till den manliga elektriska kontakten på släpvagnen. Testa att alla säkerhetskrav lampor fungerar innan du beger dig ut på vägen.
4

Skjut vagnens vänstra kedja under trailerns mottagaren och anslut den till höger sida av skumt. Anslut den högra kedjan till den vänstra sidan av skumt på samma sätt.
5

Dubbelkolla alla anslutningar och ljusen säkerhet. Fullt inspektera trailern och din CLK 320 innan du börjar på din resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149229.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.