Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en Humvee

Många människor antar att köra en Humvee är som att driva ett civilt fordon, men Humvee är i en klass för det egna. Den "hög rörlighet multi purpose fyrhjuligt fordon" är just det och kräver en annan inställning till bilkörning. Saker du behöver
Humvee
Visa fler instruktioner
1

slå på den. Det finns ingen nyckel, så växla till "On" läge tills en orange lampa tänds. Glödstiften måste värma upp på grund av dieselmotorn. Du måste vänta tills den orange lampan att försvinna innan du fortsätter.
2

Veva motorn genom att vrida spaken till höger. Alla militära fordon har nu automatisk växellåda, vilket bör fungera på samma principer som en vanlig bil. Addera 3

Vänd ditt tänder på. Omkopplaren finns på vänstra sidan av den främre konsolen bredvid mätarna. Strålkastarna ska vara på dag och natt för ökad synlighet.
4

Släpp handbromsen som ligger till höger i mittkonsolen och satte bilen i enheten. Äldre modeller har en frigöringsspaken som måste kopplas till tjänsten enhet.
5

manöver. Humvees är bredare än vanliga civila modeller, och du måste komma ihåg detta när man försöker att gå igenom trånga utrymmen. Den tunga fjädring gör också för en skakig resa.
6

fortsätta. Speciellt om i en krigszon, är det viktigt att inte sluta. Genom kontinuerlig rörelse, kommer du begränsa risken för en attack, eftersom du är en svårare mål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147866.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.