Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

När man köper ett klistermärke License Plate

Att köra en bil utan korrekt registrerade plattor är olagligt och kan leda till biljetter och dryga böter. De flesta stater har en förnybar platta system som gör att fordonets ägare att köpa en dekal att sätta på en permanent registreringsskylt som visar plattorna är aktuella och registrerade hos den statliga Department of Motor Vehicles eller statssekreterare kontor. Men när du behöver för att köpa denna klistermärke? Nya plattor

När du först få en ny bil, eller kanske du köper en begagnad bil som är nytt för dig, måste du skaffa registreringsskyltar. Dessa finns tillgängliga på den lokala avdelningen av motorfordon eller statssekreterare kontor, beroende på vilket land man bor i. Där kommer du att kunna ta reda på kraven för att erhålla korrekt licensiering - såsom avgastester eller försäkringsbevis .. Med bilens registrering, kommer det att finnas de klistermärken som måste placeras på plattan själv, med instruktioner om var man ska placera dem.
Förnyelser

dekal på din nuvarande registreringsskylt löper ut på en viss dag. Beroende på den stat där fordonet är licensierad, kommer du antingen köpa ett nytt klistermärke och registrering före denna dag eller inom 30 dagar efter. Kontrollera med din Department of Motor Vehicles eller statssekreterare representanter vara certain.Your plattor kan förnyas genom att stoppa in på ett lokalt kontor eller, i vissa fall, via Internet. Kontrollera din statens webbplats fordonsregister för mer information.
Stulna Klistermärken

Klistermärken ibland stjäls av registreringsskyltar av tjuvar som sedan använder dem för att dölja faktum att deras egen tallrik är inte längre giltigt. Medan varje klistermärke bär plattan numret på den licens den tillhör, är detta ofta i mycket finstilta och inte lätt uppmärksammas av polis och andra rättsvårdande tjänstemän. Om din bils klistermärke är stulen, kontakta institutionen för motorfordon eller statssekreteraren att skaffa en ersättare. De kräver oftast din registrering och försäkringsbevis att efterkomma begäran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148140.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.