Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Passagerare Körning Spel

långa resor med barn kan vara skrämmande, men en bra uppsättning köra spel kan vända en tråkig väg resa till en rolig chans att testa ditt minne, ordförråd och vakenhet. Dessa spel kan hålla barn i alla åldrar underhöll från New York till New Mexico. Du behöver inte något material för dessa spel, bortsett från en skarp minne och en uppmärksam sinne. Räkna Kor

Räkna Kor är en enkel bil spel som kan hålla hela bilen underhöll. Målet med spelet är att "samla" så många husdjur som möjligt. När en person i bilen ser en hage full av djur som de skriker ut, "de är mina" följt av namnet på djuret. Den som ropar ut det först har "samlat" som betesmark och får en poäng. Varje spelare kan hålla en enda löpande summa för alla sina betesmarker, eller de kan hålla separata poäng för varje typ av djur. Hålla separata värderingar ger alla en större chans att vinna på ett eller annat sätt. Exempelvis kan en spelare har mest kor, men en annan kan ha fler hästar. För en extra twist, införa kyrkogården regeln: Om en spelare ser en kyrkogård, kan de "begrava" en annan spelares djur genom att skrika på andra spelare och berättar för honom som för hans djur är begravda, till exempel, "John, dina getter är begravd. " Sedan den spelare som hade sina begravda djur måste börja räkna om igen, men de behåller alla sina andra djur. Om du reser genom områden utan boskap, kan du spela med andra föremål såsom brevlådor, fabriker eller sädesfält.
Song Länka

Song Länka försöker spelare skapa en kedja av låttitlar där den första bokstaven i varje låttitel är samma som den sista bokstaven i det tidigare nämnda låttitel. Börja med namnet på vad låten som spelas på radion. En person i bilen namnger en låt som börjar med den sista bokstaven i det aktuella låttiteln. Till exempel, om låten på radion är "Magic Carpet Ride," den första spelaren kan plocka någon låttitel som börjar med bokstaven "E", såsom "Every Little Thing hon gör är magi." Nästa spelare måste då välja en låt som börjar med bokstaven "C", som i "California Dreamin". "Detta fortsätter tills en spelare inte kan komma på en låttitel, då de är ute på rundan. En ny omgång startar när en ny låt kommer på radion.
Safari Game

Detta spel är ett roligt litet minne testare som också uppmuntrar till kreativitet. Det börjar med den första spelaren säger, "jag ska på safari och jag vill se en ..." sedan säger något som börjar med bokstaven "A" som man skulle se på en safari. Nästa spelare säger "Jag ska på safari och jag vill se en ..." säger sedan vad den första spelaren sa plus något som börjar med bokstaven 'B'. Det fortsätter att gå igenom bilen med varje spelare att upprepa vad de tidigare spelarna sagt och lägga till deras egna ord. Om en spelare inte kan komma ihåg vad som kom före dem eller kan inte tänka mig ett nytt ord, de är ute efter rundan. Att skaka upp saker, försöka ersätta en safari med något annat, till exempel mataffären.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148663.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.