Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du skyddar dig från Road Rage

Road Rage är ett vanligt problem på gator och vägar i USA. Eftersom fler och fler förare möter längre pendlingsavstånd och tillbringar mer tid i trafiken, incidens av ilska och våld trappas upp. Det viktigaste att tänka på bakom ratten är din säkerhet, liksom säkerheten för andra förare runt dig. Det finns flera saker du kan göra för att minimera risken att bli inblandad i en road rage incident. Instruktioner
1

Kör så säkert som möjligt. Road Rage ofta hetsade på grund av dåligt körning eller vad de retade föraren ser som dålig körning. Travel Safe hastigheter, gör inte bakluckan och undvika att komma för nära andra fordon när du byter körfält eller passerar. Följ alla trafiklagar, även om du har en arg förare som närmar sig dig. Kör inte vårdslöst, eftersom detta ökar dina chanser att bli inblandad i en olycka.
2

Drive med fönster upp och dörrarna låsta hela tiden, speciellt om du kör i ett farligt område. Om du känner dig hotad, tuta din horn och börja blinka dina tänder för att fånga uppmärksamheten hos andra förare.
3

inte ta kontakt med andra förare, särskilt de som verkar arg eller skriker eller göra gester på dig. RoadRagers.com, en grupp fokuserar på frågan om road rage, inte råder gör ögonkontakt med andra förare.
4

Komma bort från arga förare vid första tillfälle. Ta nästa avfart på motorvägen eller göra en sväng. Om det är nödvändigt, vänta på en bensinstation eller parkeringsplats i flera minuter tills den arga förare är borta sedan länge.
5

Kontakta polisen om föraren följer dig eller gör hotfulla gester mot dig. Om möjligt, få en beskrivning av bilen för att ge till polisen. Om föraren följer dig, kör till närmaste polisstation omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149193.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.