Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör på Autobahn i Tyskland

Autobahn är legendarisk för att vara en racerbana på en motorväg där tyska bilister race till sina destinationer utan hänsyn till hastighetsbegränsningar eller cops trafik. Enligt webbplatsen Den tyska Way & More, autobahn, startade 1932, omfattar 6.800 miles från Tyskland och ger en snabb och effektiv väg från en stad till en annan. Det är också relativt säkert. Enligt en studie utförd av den tyska regeringen under 2005, inträffade endast 12 procent av dödsfallen trafikolycka i Tyskland på autobahn. Instruktioner
1

Ansök om ett tyskt körkort om du vistas i Tyskland i mer än sex månader. Du får köra med din amerikanska eller kanadensiska körkort i upp till sex månader efter att du först anländer i Tyskland. Många amerikanska delstater och alla kanadensiska provinser har ett avtal om ömsesidighet med Tyskland som tillåter förare att ansöka om en fullständig tysk körkort. I det här fallet behöver du inte betala en avgift och skicka ett förarens test. Du kan ansöka om tyskt körkort genom att befintliga tillstånd, pass och pass foton till en lokal stadsdel stadshuset.
2

Lyda hastighetsgränser på sträckor motorväg med skyltad hastighet. Den rekommenderade hastigheten för resten av autobahn är 80 mph (130 km /t).
3

Kontrollera dina speglar och blinda fläckar innan passerande bilar på autobahn. På grund av avsaknaden av en hastighetsgräns på mycket av vägen, kan bilar som kör snabbare dyker upp bredvid dig innan du märker dem.
4

Drive i rätt körfält. Pass bilar endast till vänster. Håll ett avstånd på 400 till 500 meter bakom bilen framför dig om du reser på 80 mph.
5

fortsätta. Sluta inte eller parkera på sidan av autobahn, utom i nödfall. Det är också olagligt att göra en u-sväng eller säkerhetskopiera någonstans på autobahn, bland annat på den sida av vägen och ramper.
6

Slå på faror skygglappar när du närmar dig en trafikstockning, stoppas trafik eller en inbromsning för att varna förare bakom dig. När i en trafikstockning, flytta till höger i höger körfält eller längst till vänster i vänster körfält för att utryckningsfordon igenom.
7

Flytta bilen till sidan av autobahn i fallet av ett haveri eller en olycka. Placera en akut triangel 220 meter bakom fordonet och använda din mobiltelefon eller nödtelefoner på sidan av autobahn att ringa polisen. De akuta telefoner är på orange står placerade var 1.25 miles längs sidorna på autobahn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148668.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.