Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man lär sig att köra när du är gravid

Enligt Bureau of Labor Statistics, ökade antalet kvinnor i arbetskraften från 18 miljoner 1950 till 66 miljoner 2000, en årlig tillväxttakt på 2,6 procent. Detta, tillsammans med kvinnor som går i skolan, barnuppfostran och andra väsentliga uppgifter leda till att fler kvinnor än någonsin beroende av att ta sig runt med bil. Om en kvinna är gravid, hon behöver för att åter lära sig att köra. Medan inte svårt, det finns några extra steg och försiktighetsåtgärder hon ska ta. Instruktioner
1

Undvik rusar. Under körning till någon destination, är det bättre för dig att vara sent än att rusa och orsaka en olycka. Även mindre olyckor är mer riskabelt när du är gravid.
2

Undvik potthål och gupp. Plötsliga rörelser kan orsaka sammandragningar och kramper förekomma. Medan gravid, väljer vägar som är smidigare att köra på. Om skakiga vägarna inte kan undvikas, sakta ner under körning. Om personen i bilen bakom dig blir upprörd över, dra över och låta honom passera.
3

använda bilbälte. Du kanske inte tror att bilbälte är en bra idé när man är gravid. Det är dock viktigt för säkerheten för dig och ditt ofödda barn. Bilbälte är inte bara säkert, men det kan vara lagen i ditt tillstånd. Den rekommenderade och mer bekvämt sätt att bära din bilbälte är under magen. Placera säkerhetsbältet lågt över höftbenet.
4

inte frikoppla luftkudden. I en artikel med titeln, körsäkerhet Tips för gravida kvinnor på Michigan.gov 's hemsida, de anger att, "Både National Highway Traffic Safety Administration och American College of obstetrik och Gynekologer rekommenderar att gravida kvinnor bär en trepunkts säkerhetsbälte och inte koppla luftkudden. "
5

har så mycket spelrum som möjligt mellan magen och ratten. För kortare förare, kan ett block placeras på var och en av pedalerna. Detta ger dig den extra längden som behövs för att nå gasen och bromsen samtidigt hålla din mage rätt avstånd från hjulet.
6

Välj en tid för att avsluta din körning. Även om det är fullt möjligt att köra upp till den sista veckan av graviditeten, kan detta inte vara perfekt. Din mage kommer att bli mycket större. Dessutom sammandragningar är mer sannolikt att uppstå vid denna tid. Gör upp planer för att bero på andra människor på detta mycket känsliga tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148055.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.