Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man mer MPG Tillfälligt Ford 460 Engines

Den 460 motor från Ford användes i lastbilar och stora bilar som Lincolns. Dessa motorer är bränsle inte effecient, och vissa fordon som de används i får mindre än 10 miles per gallon. Eftersom priset på bensin stiger, kan du hitta sätt att få bättre bränsleekonomi ganska lätt genom fordonsunderhåll och anta bättre körvanor. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Bruksanvisning
Automotive verktyg
Visa fler instruktioner
1

service motorn minst en gång om året, men kontrollera motorn en gång i månaden för komponenter som visar tecken på nedbrytning. Använd instruktionsboken för att hitta de olika delarna av motorn och undersöka dem grundligt. Ett rent luftfilter är ljust vitt så om din är tråkigt och smutsigt det måste bytas ut. Om tändstiften är korroderade eller drivremmar ger mer än 1/2 tum när man trycker försiktigt, de behöver också bytas ut.
2

Kontrollera däcken en gång i månaden för att se till att de är pumpas till det tryck som rekommenderas av tillverkaren. Felaktigt pumpade däck kommer att resultera i minskade miles per gallon. Addera 3

förutse vad som kommer att hända på vägen du kör på. Sakta ner när du närmar dig en kö eftersom bromsar kraftigt kommer att använda mer bränsle. Om möjligt, skynda på förhållningssätt till en kulle så att motorn inte kämpa på lutningen.
4

Planera din resa så att du kör på motorvägen så mycket som möjligt. Tid din resa för att undvika stopp-start-körning som händer vid rusningstid.
5

Stäng av motorn om du inte är i trafik och du kommer att vara stilla i mer än 30 sekunder. Att låta motorn gå på tomgång onödigt avfall gas.
6

bort övervikt från fordonet. Bära omkring en extra £ 100 för vikt kommer att minska din gas körsträcka med 2 procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149090.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.