Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man hanterar att dras över

Polisen kan stoppa en bil av flera skäl, och det kan inte vara så att en förare har brutit mot lagen. Han kan stoppa dig så att du vet att det är något fel med din bil, eller han kan vara på jakt efter en bil som är lika för er. Å andra sidan, kanske du har brutit en trafik lag, men att argumentera med officeren förmodligen inte kommer att hjälpa dig, och kan göra honom mer nervös och misstänksam mot dig. Instruktioner
1

Leta efter en säker plats att dra över på den sida av vägen. Använd indikatorerna när du flyttar från vägarna. Parkera inte runt en blind hörn, eller i någon annan osäker plats. Slå på varningsblinkers.
2

Shift bilen i parken och slå av tändningen. Om du har musik som spelas, stäng av den så att du kan prata med officeren. Om det är natt, slå på innerbelysningen. Sänk förarsidan fönster och hålla händerna på en plats där han kan se dem tydligt. Polisen i Billings, Montana, råd att hålla händerna på ratten. Stanna i bilen och inte öppna några dörrar. Från rota runt för registreringspapper eller andra föremål Addera 3

Avstå. Polisen vet inte vilken typ av person du är, och om hon ser att du söker igenom saker i bilen som hon kan misstänka att du letar efter ett objekt, t.ex. en pistol, eller försöker dölja olagliga föremål såsom narkotika.

4

Tala artigt med officeren. Han kanske letar efter tecken på att du är påverkad av alkohol eller droger, och en artig alert konversation kommer att bidra till att skingra sina rädslor. Argument kan också göra honom mer orolig för att du är en potentiell fara för henne och andra.
5

Ta ut den dokumentation som hör till bilen bara när officeren leder och överlämna dem till henne. Generellt, kommer hon be om registrering, försäkring och ditt körkort.
6

Svara på alla frågor officeren ber dig ärligt och tydligt. Han kommer att berätta varför du har dragit över, och du kan sätta ditt fall till honom om du känner att han är i fel. Om han ger dig en biljett och du fortfarande känner att han var fel att ge den till dig, kan du bestrida beslutet i domstol.
7

Flytta sakta ut ur bilen om den begär det. Ge henne lite personligt utrymme och hålla 3 meter avstånd mellan dig och officeren åtminstone. Rör inte den tjänsteman som en domstol kan tolka detta som misshandel. Gör inga plötsliga rörelser, eftersom hon inte vet om du är kapabel att aggression mot henne.
8

Anteckna officerens badge nummer och namn om du känner att han inte agerar korrekt. Var artig när ber om denna information. Du kan också be om hans handledare namn och nummer och ringa sin handledare vid den tidpunkten, eller ring byrån han arbetar för. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149481.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.