Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man poäng bort från din licens

Department of Motor Vehicles föreskriver vissa regler för trafikreglering. Varje form av intrång är straffbart med vissa punkter som tillämpas på körkort enligt allvaret i handlingen. Dessa punkter påverkar också din försäkring priser, och ju fler poäng du har, desto högre försäkringen kostnaden blir. Så överväga sätt att ta bort eller minska dessa punkter. Instruktioner
1

Anmäl dig i en körsäkerheten och minska olyckorna kurs för att utbilda dig på trafikregler och bestämmelser. Detta kan resultera i en minskning av upp till fyra punkter på din licens. Om du har sju sådana punkter kan DMV hänvisa dig till sessioner för att förbättra din körförmåga, minska poäng genom tre. Ett sådant avlägsnande är tillåtet endast en gång på fem år av DMV.
2

Få minskningar i dina poäng om du inte är deklarerat juridiskt bryter en regel på grund av brist på lämplig bevisning, även om du har varit åtalade på en laddning.
3

Utbilda dig på de rådande rättsliga bestämmelser så att du kan undvika att få poäng på din licens felaktigt. Om du inte fångas kör i 10 mph mer än den fastställda gränsen, om gärningen inte har begåtts i en skola zon och om du inte har laddat innan, då du inte kommer att få poäng på din licens.

4

Procure en bön för dom Fortsättning (PJC) där domstolen bekräftar laddningen men tillåter den försumliga att gå utan straff. Detta kommer att förhindra körkort poäng som läggs till. I varje familj, är det tillåtet för endast en person under tre års tid.
5

Drive ordentligt, och följa alla regler och förordningar som gäller hastighetsgränser, omkörning av andra fordon och transport av sprit. Normalt kommer tre punkter tas bort från din licens om du lyckas slutföra ett år utan några kränkningar. Domstolen
6

Approach och åberopa ditt fall om du känner att du orättvist har anklagats eller ges straffpoäng . Bevisa dig själv och få poäng bort.
7

Ta det skriftliga provet (i vissa stater), passerar det framgångsrikt och ta två poäng från din totala poäng.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147816.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.