Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

AWD-system Specifikationer

biltillverkare producerar fler bilar med fyrhjulsdrift . Det finns två typer av fyrhjulsdrift . All - wheel drive hjälpmedel i fordonets rörelse genom instabil terräng , men funktionen är inte avsedd för off - road körning . Fyrhjulsdrift är inte aktiveras av fordonets förare . Lyxiga modeller kan så småningom ha fyrhjulsdrift som standard . Grunderna

mindre bilar har fyrhjulsdrift på grund av den mindre storleken och lättare vikt för alla fyrhjulsdriftsystem . Fyrhjulsdrift ger kontinuerlig kraft till fram-och bakaxlar fordon , som ger rörelse till alla fyra däcken och skapa en form av permanent fyrhjulsdrift . Fyrhjulsdrift är inte föraren aktiverad och kan inte stängas av .
Heltid AWD

Heltid fyrhjulsdrift skapades för att ge ökad stabilitet under fordonets drift . Liknar permanent fyrhjulsdrift , är heltid fyrhjulsdrift används på platta trottoar med begränsade terrängegenskaper . Detta beror på en avsaknad av ett lågt område funktion som gör att mer vehikelkontroll i ojämn terräng . Några Mercedes och Audi-modeller har heltid fyrhjulsdrift .
Automatisk AWD

Automatisk fyrhjulsdrift ökar bilens stabilitet under drift . Automatisk fyrhjulsdrift aktiveras när fordonets sinnen ojämn terräng . Fordon med automatisk fyrhjulsdrift har inga terrängegenskaper . Automatisk fyrhjulsdrift är med på vissa Honda och Volvo modeller .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149063.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.