Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en liten traktor

Traktorer göra livet mycket enklare för människor som bor och arbetar på gårdar. Din traktor gör det mycket enklare för dig att plöja dina fält. Du kan också använda den för att flytta balar av halm och hö över stora avstånd utan att slita ut. Att köra en liten traktor kan också vara roligt och enkelt. Om du lär dig att köra traktor för första gången, har någon med erfarenhet hjälpa dig. Försök inte att driva en traktor för första gången ensam. Instruktioner
1

Kontrollera att att lufttrycket, olja och vatten nivåer är alla där de bör vara på din traktor. Börjar med dessa snabba säkerhetskontroller kan hindra dig från att skada din traktor eller hamna i en olycka senare medan du kör.
2

Titta över traktorn och se till att du förstår var alla reglage och vad de gör innan du börjar med körningen. Du vill inte få panik senare och glömmer hur man skär motorn eller bromsar.
3

Kom i förarsätet och justera sätet till en bekväm ställning för dig. Du bör justera sätet så att du kan nå ratten, gaspedalen, koppling och broms mycket som du skulle i en vanlig bil. Spänn fast säkerhetsbältet, om din traktor har en.
4

Lossa parkeringsbromsen på traktorn. Kliv ner kopplingen och bromsen. Starta motorn och sätter traktorn i växel. Sedan försiktigt bort foten från kopplingspedalen samtidigt som traktorn del gas samtidigt. Din traktor ska börja röra sig sakta framåt.
5

inte köra din lilla traktor i branta stigningar, sluttningar eller jordvallar. Detta kan orsaka att din traktor för att välta, vilket kan vara en dödsolycka för dig.
6

alltid köra din traktor långsamt. Det är säkrare för både dig och maskinen.
7

Låt motorn gå på tomgång några minuter för att svalna innan du sätter din lilla traktor av. Glöm inte att sätta parkeringsbromsen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148744.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.