Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Var är platsen för Head Light , Hög /Låg Strömbrytare på en 2005 Ford Expedition ?

I vissa situationer kan du behöva slå på helljuset strålkastarna i din 2005 Ford Expedition . Men om du inte vet var den höga /låga strålkastare switch , kommer du inte att kunna göra det . På många fordon , är det hög /låg strömbrytare placerad på strålkastare manöverkontakt . På 2005 Ford Expedition , är det hög /låg inbyggd i multi -function switch , snarare än på /av strålkastare switch . När du har hittat växeln , men du vill också veta hur du använder den . Instruktioner
1

Leta multifunktions- switch . Sitt i din 2005 Ford Expedition : s förarsätet och titta noga på rattstången . Stjälken sticker ut från den vänstra sidan av ratten är den multi - funktionsväljaren . Förutom att vara för hög /låg strålkastare switch , är det blinkers och torkarblad switch .
2

Kontrollera att strålkastarna är påslagna . Den strålkastare omkopplaren på vänster sida av instrumentpanelen vridas åt höger. Detta aktiverar strålkastarna . Du kommer att använda hög /låg knappen på den multifunktionella knappen för att växla mellan de höga och låga balkar .
3

Fatta stjälken ordentligt och skjut stjälken mot hastighetsmätaren . Det kommer att " klicka " på plats . Detta kommer att aktivera de höga vägbelysning .
4

Dra spaken bakåt mot dig för att återgå till halvljus läget .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148790.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.