Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Bogsering Lagar

bärgningsbil företag hatad av många eftersom de är behöriga att ta besittning av bilar som inte hör till dem på grund av parkering kränkningar och repossessions. Ändå är bogsering bolag som regleras av en uppsättning lagar som är avsedda att skydda föraren, även om det verkar som om föraren får den korta änden av pinnen. Om en bogsering företag bryter mot någon av dessa lagar, har du ett mål att få till din lokala konsumentfrågor kontor. Repossessions

Din bil kan inte återtas och transporteras bort om du fångar den bärgningsbil föraren i agera av hitching och försöker bogsera bilen. Ring polisen omedelbart, och de kommer att stoppa processen eftersom det är en civilrättslig fråga.
Personlig säkerhet

bogsering företag kan inte bogsera en bil med en person inuti fordonet.
skada

bogsering företag hålls ansvarigt för förlust eller skada på fordonet som inträffade när de var bilen bogseras.

Privat egendom

En privat fastighetsägare måste tydligt visa en skylt som anger "no parking" eller "ingen inkräkta" i lokalerna för att godkänna en fiberkabel.

Reporting Krav

När en bil bogseras, är bogsering företag som ansvarar för att fylla i en rapport som beskriver den tid, plats, orsak till släptåg och andra relevanta uppgifter om varför de tog bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148014.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.