Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Enkelt sätt att låsa upp en Frozen lås bildörr

Om du bor i Snowbelt eller något område där snö eller is hagel ner skoningslöst, och du parkera din bil utanför, är chansen att du kommer att ställas inför den besvärliga ett fruset dörrlås . För att förhindra frusna lås bildörr kräver lite uppfinningsrikedom: parkera din bil så att din förarsidan vetter mot solen, park i ett garage och spraya avisningsmedel vid slutet av varje dag för att förhindra att låset fryser senare. Avisningsmedel

Det bästa sättet att låsa upp låset bildörren är att köpa ett avisningsmedel från en hårdvara eller bilverkstad. Spraya avisningsmedel i låset. Vänta några minuter, och sedan spraya igen.

Håll avisningsmedel i din plånbok, handväska eller jackficka. Lämnar avisningsmedel i bilen handskfacket när dörrlåset fryser inte hjälper ditt syfte. Addera Ljusare /Matcha

Använd en tändsticka eller tändare för att värma bilnyckel i några sekunder. Sätt i nyckeln i den frusna bildörren låsa flera gånger, värma nyckeln varje gång innan du sätter i det. Denna process kommer att ta några minuter för att smälta isen i din dörr, men så småningom kommer det att låta dig öppna låset.
Hårtork

Användning en hårtork och blåser den varma luften in i låset för att låsa upp dörren. Du sannolikt kommer att behöva ett nätsladden praktiskt att släpa på din bil. Detta är en besvärlig alternativ, men det är en som fungerar.
Tummen

kroppsvärme avges av din egen hand kan användas för att långsamt smälta isen på din bil dörrlås. Placera tummen på den frusna bildörren lås. Värmen från tummen kommer att hjälpa till att lossa den frusna facket av låset. Det kan också ta ett tag att se resultat, men om du har något annat alternativ, är detta en givande lösning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148739.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.