Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Specifikationer på 12HD Steel Screed

Allen Engineering tillverkar fyra modeller av fackverket spackel under varumärket "Allen Razorback Truss Screed." En modell är den 12HD Steel avdragare. Dessa är gjorda med dubbla luftkolv vibrationer och manuella vinschar. Enligt University of Washington, har en takstol avdragare en aluminium eller stål blad fäst vid en fackverksram. Lufttryck eller en bensinmotor bringar skriden att vibrera. Byggnadsarbetare använder fackverket spackel för att jämna våt trottoar. Effekt

Allen Engineering 12HD stål avdragare inte har en roterande motorsystem axel vibrationer som de andra tre Razorback modeller. Detta stål avdragare drivs av en dual-luftpistongen vibrationssystemet. Dessa vibrationer spackel har sjö bronskolv vibratorer. Fördelen med dessa kolvar är att de är rosttrögt, fri-start-och inte fastnar. Motor alternativ rad 5,5-11 hästkrafter, en låg profil motor är tillval på denna modell
Funktioner

12HD Steel Screed har en snabbkoppling systemet samt. smörjbara och utbytbara lager. Den truss avdragare har en trekantig ram med "svetsar vibrationssäkra." Bladen är bultade och utbytbara. En manuell vinsch är standard, men du har också möjlighet att en hydrauliskt driven vinsch.
Mått

Allen Engineering 12HD Steel Screed kommer i olika sektioner. Avsnitten varierar i längd och vikt. Den 12HD Avjämningsmassan fem avsnitt: 2, 2.5, 5, 7.5 och 10 fot. Dessa sektioner väger 37, 47, 93, 138 och 186 pund, respektive. Den maximala bredden på 12HD är 65 meter.
Övriga specifikationer

vibrations system för denna typ av stål avdragare är dubbel luft. De övriga Allen Engineering modeller har excentriska system axel vibrationer. Den 12HD Avjämningsmassan 10-gauge galvaniserat stål blad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149252.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.