Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Vertikalt parkera en bil

I ett trångt område, till exempel en stad, att veta hur man vertikalt park är en nödvändighet. Även om det kan verka svårt, kan vertikala parkering göras enklare med flera tips, och dina vertikala parkering färdigheter kommer att förbättras med praxis. Generellt bör du ha någon komma ut ur bilen och guidar dig till platsen om du inte är säker på din parkering färdigheter. Du bör också ha en allmän kunskap om din bil storlek, vilket kommer att hjälpa dig att avgöra om du kommer att kunna passa in i en ledig plats. Instruktioner
1

Drive ungefär hälften en bil längd förbi platsen, och line bilen upp parallellt med trottoarkanten.
2

Tillbaka upp långsamt vrida hjulet hela vägen till höger. Detta gör att du kan lindra den bakre delen av bilen till platsen.
3

Kontrollera dina speglar som du navigerar på tur att se till att du inte kommer att träffa trottoarkanten. Gradvis räta ratten som den bakre delen av bilen börjar komma in i fläcken. Detta kommer att räta bilen som du tillbaka till platsen helt.
4

Guide bilen i utrymmet, sedan lägga i framåt och räta ut parkering jobbet genom att vrida ratten åt vänster och sedan riktning som du igen Du kan behöva upprepa att sätta din bil i omvänd och sedan framåt för att passa in i en knipa. När du är centrerad i utrymmet och bilen är parallell med sidorna på plats, har du parkerat rätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148432.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.