Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Tow Använda en 2003 Toyota Tundra

Toyota Tundra är en mycket kapabel bogsering maskin. Beroende på motor och hytt storlek, kan 2011 års modell hanterar mellan 4900 till 10,400 pounds av vikt. Denna mycket vikt läggs på fordonet kan avsevärt ändra sin bromssträcka och kurvtagning förmåga. Förstå begränsningarna i din specifika modell är nyckeln till en säker resa. Ansluta släpet ordentligt och dubbelkontroll de elektriska systemen är skyldiga att hålla sig inom lagen. Instruktioner
1

Öppna upp din instruktionsbok och fastställa din specifika Tundra s dragkapacitet. Den motor och hytt storlek påverkar detta nummer.
2

Titta på släpets typskylt för sin brutto släpvagnsvikt (GTW). Lägg denna vikt till vikten på last du sätter i trailern. Addera 3

avgöra om det är säkert att dra släpet med din Tundra. Vagnens vikt bör vara mindre än bilens släp-bogsering kapacitet.
4

Kontrollera bollen storleken på ditt fordon skumt och att den matchar vagnens koppel storlek. En boll som är för liten kan oväntat lossna under körning.
5

Sänk släpets koppling på bilens dragkrok. Säkra kopplingen genom att sänka sin spärr och låsa den på plats med en saxpinne.
6

Anslut släpets kedjorna till hitch s kedja kontakter. Kedjorna måste passera under kopplingen. Till exempel, fäster den högra kedjan till den vänstra sidan av skumt och vänster kedjan fäster på höger sida.
7

Skjut släpets manliga elektrisk kontakt i bilens kvinnliga elektriska mottagare. Se till att kabeln inte släpar i marken och inte är så kort att det frikopplar under en tur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149226.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.