Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du jämför Bränslesnål Bilens MPG

Bränsleeffektivitet är en kategori som många människor är mycket bekymrade över i sina fordon , speciellt när tanken på att betala mer än $ 3 per gallon är ett hotande spöke . Självklart är det viktigt att , om du använder bränsleekonomi som en faktor när man köper en bil , du kan jämföra de olika mpg betyg av fordon så att du kan fatta ett välgrundat beslut om din nästa bit av personliga transporter . Instruktioner
1

Besluta om vilken typ av bränslesnål bil du är intresserad av att köpa . Till exempel , om du bara sysslar med hybrider , då du inte kommer att vilja kolla in bilar som inte faller in i den kategorin . Å andra sidan , om du inte gillar hybridbilar , då måste du utesluta dem från din sökning trots sina fördelar gas körsträcka .
2

Hitta information om funktionerna gas körsträcka av bilar du är intresserad Fueleconomy.gov är ett ställe man kan gå för officiell information om bilar och miles - per - gallon betyg . Merge Media är en annan sida , och de mpg statistik från ett fordon ska anges på tillverkarens hemsida också .
3

Jämför mpg bränsleeffektivitet betyg . Det är viktigt att du har de kombinerade genomsnittliga miles per gallon ett fordon kan uppnå tillsammans med staden och motorvägen betyg . Detta kan vara ganska viktigt eftersom om du bor mitt i en storstad , till exempel , är mer av din körning sannolikt stadskörning snarare än landsvägskörning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148950.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.