Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur felsöker jag Automotive automatiska dörröppnare?

Automotive automatiska dörröppnare kallas ofta avlägsna entrésystem. De tillåter dig att låsa och låsa upp bilen, inklusive stammen, utan en nyckel. Fjärrkontrollanordningen vanligen också har en personlig larmfunktion. Fjärrkontrollen har knappar för dessa funktioner och ibland kan bäddas in i förarsidans dörr. Problem kan innefatta problem med batteriet, väder, fordonets drifttillstånd och kvittrar. Sådana problem kan åtgärdas genom att följa några felsökningssteg. Saker du behöver
ersättningsbatterier
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "Lås upp"-knappen för att låsa upp dörrarna och "Lock"-knappen för att låsa dörrarna. Tryck på "trunk"-knappen - om det finns en - för trunk öppning och stängning. Byt batteri på fjärrkontrollen nyckelring sändare enhet om dörröppnaren inte fungerar eller på kortare avstånd. Vanligtvis öppnar du baksidan av enheten genom att skjuta ett lock, eller genom att trycka på en knapp eller fånga. Batterierna är ofta ett mynt typ kallas CR1616.
2

Värm fjärrkontrollen i fickan om det är kallt ute. Batteriet kan påverkas av kyla.
3

Kontrollera att transmissionen är i "Park" eller "Neutral" om den automatiska dörröppnare fortfarande inte fungerar. De flesta fjärrkontroller fungerar endast när bilen är i ett av dessa redskap.
4

Kontrollera att du inte har stängt av kvitter funktion om den automatiska dörröppnaren öppnar och stänger dörren, men inte kvittra som det tidigare gjorde. Instruktioner är olika för alla biltillverkare, men på en Ford, skulle du anger din permanenta kod på den inbäddade dörren pad, sedan inom fem sekunder tryck och håll "7" och "8". Inom fem sekunder, tryck på "1" och "2" och släpp "7" och "8".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148995.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.