Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Spin Däck

frigångsdrift kul med bilar har varit ett tidsfördriv bland bilentusiaster för ungefär lika länge som bilar har funnits. Både olagligt och lagligt drag och "street" racing har fått en skälig andel av uppmärksamhet i popkulturen, och en del att visa upp din ritt snurrar däcken. Spinning däcken är inte bara för asfalt, som off-Roaders gillar att snurra och få sina fordon lerig. Även om det är olagligt att snurra i bostadsområden, stängda tävlingsbanor är rättvist spel. Instruktioner
1

Checka in på din lokala travet och betala eventuella avgifter. Kör till en öppen yta av banan, bort från alla väggar, som du inte vill riskera att skada bilens kropp om du gör ett misstag med ditt fotarbete. Kontrollera åskådare inte stå i närområdet.
2

Få in i din bil eller lastbil och slå på tändningen. Titta i din speglar för att se till att ingen annan är i närheten (om de finns, berätta för dem att backa upp flera meter). Rev motorn genom att trycka på gaspedalen några gånger. Tryck din andra foten på bromspedalen och sätta bilen i enhet för automatiska växellådor eller till första växeln för manuell (stick-skift) sändningar.
3

Tryck gaspedalen i golvet av bilen och samtidigt hålla din andra foten stadigt på bromsen, vilket kommer att göra att bilen lätt kränga framåt men kommer att snurra hjulen så länge du behålla trycket på bromsen. Tryck pinnen i tredje växeln samtidigt som foten på båda pedalerna att snurra däck i manuell växellåda fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148660.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.