Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en bakhjulsdrift Auto Med en automatisk överföring

Att upprätthålla god trafiksäkerhet medan bogsering av ett fordon är avgörande för säkerheten för alla på vägen. Bogsering en bak-hjulsdrivna fordon felaktigt kommer att orsaka allvarliga skador på fordonets motor och transmission. För att korrekt bogsera fordonet, måste du veta hur du fäster fordonet till bogsera släp och vilken växel bilen behöver vara i. Du behöver
Tow trailer
2 ratchet remmar

Visa fler instruktioner
1

Dra bilens framhjul på vagnen och ställa nödbromsen. Detta kommer att se till att fordonet inte rör sig medan du säkrar fordonet till släpet.
2

Wrap en av ratchet remmarna runt höger nedre länkarm så att bandändarna hänger jämnt. Den nedre styrarmen är metallstycket förbinder hjulet till fordonets ram. Dra remmen på vänster sida av vagnen och anslut banden till fästpunkt på golvet i trailler.
3

Wrap en av ratchet remmarna runt vänstra nedre länkarm så att bandändarna hänger jämnt. Dra remmen på höger sida av chassit och anslut banden till fästpunkt på golvet i trailler.
4

Dra spärrhaken banden genom att dra i spärrskaft tills allt slack i bandet är borta. Gör detta till båda spärr band som förbinder bilen till släpet.
5

Slå på nödbelysning för att låta andra förare vet att du är bogsering av fordonet. Sätt bilen i friläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148266.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.