Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man i hytten på en lastbil

En traktor trailer hytt är mycket stor och kan vara svårt att komma in på ett säkert sätt, särskilt för någon av kortväxthet. Klättra in i en stor lastbilshytt kan också vara farligt under våta eller isiga väder, då felaktiga posten metoder kan resultera i ett fall och skador. Några grundläggande steg kommer att hjälpa någon in i en stor lastbilshytt säkert och enkelt. Förare bör följa dessa steg som en allmän vana att undvika skador och under testning för en kommersiell körkort för att undvika att förlora säkerheten poäng. Instruktioner
1

Kontrollera stegen och handtag av hytten för fett, bränsle, olja, slick lera eller is. Torka bort alla rester innan hytten. Håll alla in steg så ren som möjligt för att eliminera halka och skada.
2

Håll minst tre kontaktpunkter mellan din kropp och hytten hela tiden under posten. Fokusera på din post, undvika distraktion, vilket kan leda till personskador.
3

Placera ena foten på steget samtidigt som den andra foten ordentligt på marken. Ta tag i handtaget på insidan av dörren med ena handen och handtaget på utsidan hyttstomme med andra. Lägg märke till de tre kontaktpunkterna -. Två händer och en fot
4

Flytta nedre foten till toppen steget, dra kroppen upp med armarna om det behövs. Det finns fortfarande tre kontaktpunkter.
5

Ta med bakre foten till det översta steget. Båda fötterna är nu på översta steget, så att du kan släppa ett handtag och ändå behålla tre kontaktpunkter.
6

Slide eller steg in i hytten och släpper resterande handtaget, eftersom du är nu säkert inuti. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148933.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.