Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en Nylon Tow Strap

Nylon bogsera remmar är lättare och mer bekvämt lagras än bogsering kedjor de har ersatt för de flesta tillämpningar. Bogsera remmar är utrustade med ett stål krok i varje ände och bör inte förväxlas med återvinning eller rycka band som har loopas ändarna istället för stål krokar. En fiberkabel bandet kommer att ha liten eller ingen elasticitet. Recovery remmar beror på deras elasticitet för att öka kraften som appliceras av bärgningsfordon till fast fordonet. I de flesta situationer bör en fiberkabel rem endast användas för att förflytta ett fordon en kort sträcka över slät terräng. Saker du behöver
Två fordon
Tow rem
Två chaufförer
Visa fler instruktioner
1

Hook ena änden av linan remmen till dragfordonet . Kedjan slingor på en dragkrok göra en perfekt fäste plats. Om detta inte bör kroken monteras på ett massivt stål del av bilens ram.
2

Haka fast den andra änden av bandet till en dragögla på handikappade bilens ram. Dessa är oftast placerad under och bakom bilens stötfångare.
3

Spänn bogsera rem genom att långsamt köra bogsera fordonet framåt tills remmen är spänd. Föraren av funktionshindrade fordonet ska vara i förarsätet innan du fortsätter från denna punkt.
4

Frigör parkeringsbromsen i funktionshindrade fordonet och sätta växelspaken i neutralläge. På de flesta moderna bilar, kommer startnyckeln måste vara i läge "på" till ratten och växelspaken för att fungera.
5

Drive dragfordonet långsamt framåt tills den funktionshindrade fordonet förflyttas till önskad plats. Föraren av funktionshindrade fordon bör ägna stor uppmärksamhet åt bromsljusen på dragfordonet och vara beredd att bromsa eller stoppa vid behov för att bibehålla bogsering avstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148493.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.