Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör en ny bil nyckel utan en Spare

När du behöver bilnycklar utan en reserv, de två perfekta platser att få nycklar till en låssmed eller återförsäljare. Du kan behöva ta en taxi eller ha någon köra dig till en plats, men i städer och genom vägassistans, om du har det, vissa låssmeder är mobil. När du har en ny uppsättning nycklar, vilket gör många kopior kommer att se till att du har gott i en kommande händelse. Saker du behöver
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
återförsäljaravtal
1

Kontakta din återförsäljare för att få en uppsättning nycklar. Du måste ha ramnumret (VIN) innan du ringer. Du hittar den här på insidan förardörren eller nära fönstret och instrumentbrädan på förarsidan.
2

Ge återförsäljaravtalet med ditt VIN-kod så att de kan använda informationen för att konstruera en ny nyckel. Nyckeln måste kapas exakt efter märke och modell för att säkerställa att det fungerar när de används i tändningen.
3

Betala avgiften och plocka upp din nyckel på generalagenten.


Låssmed
4

Ge låssmed med ditt VIN. De kommer antingen att kunna göra nyckeln direkt från VIN-nummer, eller kommer de att behöva kontakta generalagenten för ett kodnummer. Koden tillhandahålls till låssmed när generalagenten har kontrollerat att du har bevis på registrering och ägande. Betala låssmeden avgiften för de nya nycklarna
5

. Även på låssmed, kan det vara en bra idé att betala för extra kopior för framtida referens. Dessutom innan du väljer vem du ska få dina nya nycklar från, jämföra kostnader mellan en låssmed och återförsäljare för att spara några utgifter möjligt.
6

hämta nycklarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148731.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.