Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hawaii Driving Lagar

Hawaiis lagstiftare utformade de olika förordningar och regler som styr Hawaiiöarna 'gator, vägar och motorvägar för att hålla både dig och andra bilar säkert så att du kan tryggt utforska regionens natur. Den hawaiianska ordet "aloha" betyder, bland många saker, "fred" eller "kärlek." Motion fred och kärlek till andra förare på Hawaiis vägar genom att följa statens körning lagar. Körkort

Som i någon stat, måste alla fordonsförare har ett giltigt körkort. Tillståndet kan vara från en stat i USA, en kanadensisk provins, District of Columbia, eller en av USA: s olika områden (t.ex. Guam eller American Samoa).
Trafik Citat

Lagenforcementtjänstemän kan utfärda en skriftlig trafik citatet när du inte följer någon av de många aspekterna av Hawaii Vehicle lag. Citatet i sig visar mottagarens straff eller böter, däribland eventuella domstol framträdanden. Individer som har frågor om sin stämning kan ringa telefonnumret tryckt på själva stämningen eller genom att ringa tingsrätten på respektive ö..
Säkerhetsinspektioner

Alla fordon på Hawaiis vägar måste ha ett giltigt motor klistermärke bilprovning på högra sidan av deras bakre stötfångaren. Säkerheten kontroll görs en gång om året. För att hitta närmaste auktoriserade inspektion centrum, kontakta din regionala Institutionen för motorfordon (DMV). Varje län har sin egen avdelning.

I länet Honolulu, ring 808-527-6695. Förare i länet av Maui kan ringa 808-270-7363. Big Island länets invånare kan kontakta 808-961-8351. De på Kauai kan ringa 808-241-4242.
Vägbeskrivningar

Hawaii, drivrutiner fungerar på höger sida av vägen. Köra på vänster sida av vägen är endast acceptabelt när du passerar en bil i ditt körfält eller om det är något i ditt körfält som hindrar din körning. Addera signalering

Hawaii köra lagar kräver drivrutiner för att använda sina blinkers när de vänder, även om det inte finns några andra bilar på vägen. Förare måste slå på sin blinkers minst 100 meter innan svängen. Den Hawaii förarhandbok visar att detta är lika med den ungefärliga längden på fem bilar.
Körhastighet

Hawaii lagar kräver förarna att följa skyltad hastighet. Förare är inte tillåtet att köra fortare än skyltad hastighet maxgränsen. Om det finns ett postat minimigräns, kan föraren inte köra långsammare än denna gräns. Särskilda reducerade hastighetszoner ofta antas inom områden som nära en skola eller i upptagen bostadsområden.
Utryckningsfordon

Alla Hawaii förare måste köra sin bil mot vägens kant när de ser eller hör de blinkande ljus eller sirener av ett utryckningsfordon som en polisbil eller ambulans. Den utryckningsfordon måste alltid ha en tydlig väg på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148452.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.